Että huomaatte, että ei täällä ole vaivuttu epätoivoon lankakasojen alla. Pieniä töitä olen saanut valmiiksi, pari isompaa on vielä kudontatuolin kaunistuksena vielä jonkin aikaa. No, ei hätää, tänään ja huomenna tulee futista ja lapset kutsuttiin täksi yöksi naapuriin yökylään (ekaa kertaa, sniif, mun vauvat!).

Tässä siis ensin valmistuneet villasukat, kudoin nämä matkalla Tahkolle viime perjantaina, en ihan saanut valmiiksi menomatkalla, enkä jaksanut kutoa kotimatkalla, koska olin ihan poikki pyöräilemisestä. Kotona sain ne kuitenkin sitten heti valmiiksi, äsken päättelin roikkuvat narut. Nämä tulevat veljentytölle, joka täyttää kohta jo 6kk! Aika menee liian nopeasti.

468225.jpg

Speksit:
Lanka: Knitpicksin Sock Memories
Puikot: 2,5mm sukkikset
Menekki: n. puoli kerää (vaikea sanoa, kun ei ole vaakaa)
Malli: Oma ja sen huomaa ;D

Sitten Molly's headband, joita on jo tosi monissa blogeissa nähty, tein tämän rakkaalle, ihanalle äidilleni, joka leikkauksesta toipuu. Äiti tykkäsi toipumislahjastaan, se on jo toimitettu perille tänään äidin kotiutuessa.

468226.jpg

Speksit:
Lanka: Knitpicksin Shine Worsted
Puikot: 4mm sukkikset
Malli: Molly's headband

Kommentit: Ihanan helppo ja tosi nopea tehdä!

Olen huomannut, että muutamassa käsityöblogissa myös rakennetaan taloa. Me emme rakenna koko taloa, lisäämme vaan uuden siiven taloomme. Mutta on sitä siinäkin. Tuunausta parhaimmillaan!

468337.jpg

Ja koska sain kesähattutilauksen ystävättäreltäni, menen nyt kudontatuoliin tahi ulos istumaan ja kiltisti kutomaan, kunnes hattu valmistuu