Siis minulleko muka on kutoutumassa jotain vaaleanpunaisesta? Ei olisi uskonut vielä pari vuotta sitten ;-) Mutta tässä hän on, Rowanin Holidayta 10mm:n puikoilla:

468374.jpg

Ja sitten tämä on ollut työn alla jo yli viikon, hidasta hidasta on. Rowanin Denimiä 4mm:n pyöröillä ja siitä pitäisi tulla tämä.

468375.jpg

Näiden molempien pitäisi olla viimeistään ensi lauantaiaamuna valmiit, kun suuntaamme nokkamme kohti Italiaa, paremminkin Gardajärven Rivaa, menemme sinne maastopyöräilemään, maltan tuskin odottaa!!!

Tämä ei ole tuunausta, ei sinne päinkään, mutta ehkä tämä liittyy siihen siten, että kun otin farkkutopin tänä aamuna klo 7.30 kätösiini ja aloin kutoa, mieheni meinasi saada hepulit. Että enkö minä muka muuta täällä tee kuin kudo? ;D No, meidän koko perhe lähti sitten Porkkalaan veneretkelle, eväät mukana ja jätskirahat taskussa. Tämä on kai sitten sitä tuunaukseen virittäytymistä, sillä kai sitä pitää ihmisen välillä rentoutua ulkoilmassakin? Näin kaunista oli klo 9 aamulla tuolla merellä:

468377.jpg

Kotimme lähellä oli joutsenia, kotiin tullessa näimme oikean joutsenten soidintanssin, se oli mahtavaa! Harmi etten siitä saanut napattua kuvaa, mutta tässä on toinen niistä menomatkalla.

468378.jpg

Ja vielä yksi hauska, tämä on matkalla Espoosta Porkkalaan, joku mökkiläinen on pienelle luodolle rakentanut minimökin ja minimajakan.

468379.jpg

Ja nyt kudontatuoliin!