Olen hurahtanut taasen. Nimittäin keväthuiveihin! Ja koska lempivärini on _aina ollut vihreä sen kaikissa eri sävyissä, meinasi tänään tulla pissat housuun kun ajelin kotiin kassissani nämä:

468437.jpg

Eli siis vasemmalla Rowanin Holiday ja oikealla Gedifran Fiocco. Rowanista (2 kerää) tulee käyttöhuivi ja Gedifrasta (myös 2 kerää) bilehuivi, koska siinä on kiiiiiiltoa!

Mies on Varsovassa kaupunkilomalla kavereidensa kanssa, minä yksin lasten kanssa kotona hieman flunssaisena. Pitäähän tytöllä jotain iloja olla, eikös? Syötin lapset hamppareilla ja kävin vielä videovuokraamon kautta, lapsille 2 leffaa ja minulle 2 leffaa! Katsoin äsken Crashin ja kudoin tuota vihreää lankaa. Se on tosi hauskan näköistä "lankaa", ei sitä osaa oikein sanoin kuvailla. Nopeasti muodostuu huivia.

468438.jpg

Turkoosista Mandarin Petitista muodostuu Paumaun hellehuivi. Se on ollut to do-listalla jo viime syksystä saakka, mutta nyt vasta on aikaa ja kelejä kutoa puuvillaa. Kaapissa odottaa kyllä oliivinvärinen Kotiväkikeräkin hellehuivia varten.

Mutta nyt takaisin kudontatuoliin, vielä on tunti aikaa ennen lapsien nukutusta! Ihanaa!