Siis miksi, oi miksi on aina marketissa kuljettava lankahyllyn kautta? Joo, luinhan mä jostain jo, että uudet Teddyt on tulleet ja että on uusia värejä, mutta että oikein turkoosia!? Eihän sitä voi vastustaa? Eilen pystyin, koska oli ystävätär mukana ja hän esti minua (tosin hän osti itse yhden joka väriä :-D). Mutta pakkohan sitä turkoosia on joku kaunis kerta sieltä marketista kotiin raahattava. Lankavarasto se vaan kasvaa...

Helle on edistynyt hyvää vauhtia siitä huolimatta, että maanantaina iski joku ihme tulehdus olkaniveleen, eikä sitä auttanut yhtään se, että maanantai-ilta meni hiihdon (siis perinteisen hiihdon, voitteko kuvitella) tekniikkakurssilla, jonka jälkeen vedimme ystävättäreni kanssa aika reippaan lenkinkin. Tulehduskipulääkkeillä tässä eteenpäin porskutellaan, mutta eihän urheilija tervettä päivää näe, eikös se jotenkin niin mennyt?

Olympialaisista vielä: Meidän perheessä alppilajit rulaa. Toissa iltana oli tosi jännä alppiyhdistetty ja eilen miesten kumpareet veivät minulta ja mieheltäni melkein hengen, niin jännä se oli. No, hopea ei ole häpeä, mutta kyllä Ronkainen olisi voinut kultaakin saada, sen verran hieno tekniikka miehellä on ja hypyissä on rauhallisuutta ja ilmaa.

Hyvä Suomi!