Minä, joka en juuri ikinä arvaa mitään oikein, enkä voita mitään, voitin Ziinan lanka arvauskisassa! Ja tänään kisapalkinto odotti postilaatikossa kun kotiuduin!  Lanka on todella kevyttä ja ilmavaa hair-mohairia. Ihanan pehmosta! Sitä on 48g. Mitäköhän siitä tekisi? Keväthuivi? Mutta mikä? Ehdotuksia saa laittaa!

468606.jpg

Ostin pari kerää Biggaa ja iiiiiison 10 koukun, jolla heti lankakauppojen jälkeen virkkasin Stockan 3. kerroksen kahvilassa pipon. Viereisen pöydän ruotsinkieliset mummot supisivat: "Titta vad hon gör!" Mutta minä vaan virkkasin kun oli niin ihanaa lankaa, eikä tarvinnut vielä kotiinkaan mennä ;-) Mutta mitä!? Lanka loppui kesken tuon Bigga-pipon kanssa! Eli sitä tarvitsee lisää 2 kerää, että voi tehdä toisenkin, ettei sitten vaan jää lankaa liikaa yli. Cool Flammesta tulee pipo myös. Priimassa oli muuten myyjä, joka ei tiennyt mistään mitään, yritin jotain kysellä, mutta eiiiihhhh!

468607.jpg

Nyt menen tekemään mallitilkkua Helleboruksesta, joka on olympianeuleeni samalla kun katson Täykkäreitä. Teen sen turkoosista mohairista. Paitsi jos epäonnistun ja siinä tapauksessa luovutan ja häivyn vähin äänin takavasemmalle ;-)