Sain eilen veljen tulevan vauvan (juu, ei ole syntynyt vieläkään, laskettu aika on ensi maanantai ja kaikki odottavat kuumeisesti, eikä vähiten varmaan tuleva äiti) pinkkiin palmikkopipoon sointuvan kaulaliinan valmiiksi. Siitä tuli aika hienostunut vauvakäyttöön, ainakin minun silmissäni. Olisi varmaan pitänyt tehdä myös palmikkoja tähän, koska nyt en ole yhtään varma, sopiiko kaulaliina palmikkopipoon ;-)

468617.jpg

Sitten se puolivalmis...Teen Colinetten Skye langasta (väri Fire) itselleni keeppiä, jonka bongasin Knitpicksin sivuilta. Piikkari teki heti itselleen sellaisen ja ihanainen rustasi minulle ohjeenkin! Tuo väri on aivan ihana ja siinä on todella montaa eri värisävyä, kirkkaanpunaista, vaaleanpunaista, persikkaa, viininpunaista, oranssia, juu neim it! Saatte nähdä kuvan tässä jossain vaiheessa valmiista tuotteesta, jos se joskus valmistuu. Tilaustöitä pukkaa, on apen synttärit ja ystävättären synttärit ja....no, te varmaan tiedätte!

468624.jpg

Niin ja sitten se materiaali. Olin töistä kotiin tullessa Ruoholahden Satsissa jumpassa ja mies laittoi koodia, että tuo evästä huomista skimbausta varten. No, minähän menin...Cittariin. Ja pitihän kiertää lankahyllyn kautta. Siellä oli niitä uutuuksia... Ostin kolmea eri lankaa, älkääkä kysykö mitä niistä teen ;D paitsi tuo Jättiraita olisi kiva polvivillasukkina, mulle siis! Jossain neuleblogissa sellaiset näin muutama viikko sitten, missäköhän?

Edit: Ne olivat täällä.