Voi että kyllä ärsyttää aloittaa jotain työtä (varsinkin ohuella langalla, jota on niin pirun hidas kutoa!) ja sitten 5 cm päästä huomata, että liian pieni tulee. Grrrr....!!!

Aloitin siis miehen isän synttärilahjapipoa Dropsin tummanharmaasta Alpacasta. Kudon kaksinkertaisella langalla nelosen sukkapuikoilla ja tein aluksi 90 silmukkaa, purin ja nyt työssä on 100 silmukkaa 3o2n. Saas nähdä tuleeko nyt tarpeeksi iso. Lankaa on ihana kutoa, se ei hierrä sormia ollenkaan. Olisi vaan ehkä pitänyt laittaa kolmin- tai jopa nelinkertaista lankaa, niin olisi saanut tarpeeksi paksun ja tiiviin pipon. Onko kellään kokemuksia tuosta langasta kudotusta piposta? No, tässä kuva keskeneräisestä työstä. Takana näkyy yksi valmis Peppisukka, kuten mieheni sen jättiraitasukan nimesi.

468614.jpg

Ziinan blogissa oli hauska kuva neulontapaikasta. Minä kudon aika monessakin eri paikassa täällä kotona, sängyssä, puuroa keittäessäni hellan edessä pallilla keikkuen, sohvalla, mutta tämä on minun lempikudontapaikkani. Siihen saa hyvän valon, jonka saa tuunattua hyvästä kulmasta ja lampussa on himmennin. Nojatuoli on mukava ja jalat saa ylös ;D

468615.jpg

Nyt pitääkin palata takaisin kudontapaikalle ;-)