Noniin, Piikkari tilasi minulta mutsipipon ja nyt se on valmis. Siitä tuli ensin liian pieni, joten jouduin purkamaan sen ja suurentamaan hieman. Samoin kävi Miehen Panache-pipolle. Luotin kai liikaa omiin pipontekotaitoihini (hah!) ja kaventelin vaan muina miehinä sovittamatta pipoa miehen päähän. Sovittelin vaan omaan päähäni ja olin ihan tyytyväinen ;-) No, nyt sekin pipo on jo valmis ja tässä lapsoseni esittelevät noita kahta pipoa, kuopusta oli _hieman vaikeaa saada pysymään aloillaan:

468633.jpg

Wonderwool "mutsipipo" on tehty 7:n sukkapuikoilla ja Panache-pipo 5:n sukkapuikoilla. Molemmat ovat ihanan pehmoisia tekeleitä!

Tätipuolen pantakin on jo valmis. Garnstudion ohje on ihanan helppo ja panta on nopeatekoinen. Tässä on ruma kuva. Tai hiukset on ainakin rumasti, tämän takia en kai ikinä pidäkään pantoja:

468634.jpg

Pannan tein suorilla 5 puikoilla.

Sain taas uuden tilauksenkin ;-) Lapseni tilasivat tummansiniset kämmekkäät nähtyään ne vaaleanpunaiset samanmoiset. Pistää jo vähän puuskututtamaan ja mieskin kysyi tänään neuloessani niitä kämmekkäitä ja vahtiessani lapsosten iltapuuroa (joka muuten kiehui liedelle kun olin niin uppoutunut neulomiseen...), että kauanko meinaan vielä neuloa. No höh, kauan tietysti! Colinetten langat makaavat tuossa selän takana työhuoneen sohvalla odottaen käsittelyyn pääsyä ja tilasin juuri Rowanin uusimman numeron ja Noro-kirjan ja 11 kerää Noron Silk Garden-lankaa! Uhkarohkea kun olen, ajattelin kokeilla Klaralundia. Perästä kuluu ;-)