Jaahas, mihinkäs sitä jäätiinkään? Joulun jälkeen oli pakko pitää pientä taukoa, hartiat ja niskat olivat niin jymähtäneet neulonta-asentoon, että piti naksautella ja hieroituttaa ne auki. Nyt toimii taas ja verstas on auki!

468639.jpg

Isäpuoleni sisko näki äidilleni tekemän pannan, jonka tein Novitan vaalean sinisestä Popista (Piikkarin tekemästä Bibosta kun jäi lankaa yli) ja tilasi samanmoisen, mutta valkoisen. Tuo Aino tuossa on sitä varten. Jouduin kyllä pienentämään pantaa aikalailla, tein siitä vähän kaposamman kuin ohjeessa ja hyvä tuli!

Fritidsgarnista tullee laukku itselleni, jahka saan kaikki luvatut työt tehtyä ensin. Ehkä joku mukaeltu Sophie?

468651.jpg

Tässä on veljeni joululahjapipo, johon tilasin jo aikapäivää sitten yhden kerän Knitpicksistä, mutta langat loppuivat kesken, tilasimme Annashin kanssa lisää lankaa, ja odotimme niitä kuumeisesti saapuvaksi ennen joulua, mutta ei! Langat saapuivat vasta tiistaina, eli veli sai vain langanpätkän lahjaksi ;-) Nyt on aikomus tehdä pipo loppuun Uudeksi Vuodeksi! Huomenna on sitten hyvä lähetellä raketteja tässä pipossa. Se on ihanan pehmeää Panache-lankaa; 40% Baby Alpaca, 20% Cashmere, 20% Silk ja 20% Extrafine Merino. Miten voikaan olla noin ihanaa lankaa!? Samasta langasta on tulossa erivärinen pipo miehellekin, sitten joskus... Pipossa on 80 silmukkaa ja se on 3o2n-joustinta. Kavennukset sitten jotenkin ;-)

468652.jpg

Hui kamalaa, tällaista väriä! No, ei vaineskaan, vaaleanpunaista on itse asiassa aika kivaa neuloa! Mutta tämä tulee ystävälleni, jolla on työpaikallaan tosi kylmä ja ilahtuu varmasti tästä väristä. Langan ostin Menitasta, oiskohan sen nimi Full Madil? Neulon sitä nelosen puikoilla ja Lauran ohjeella, joka oli ihanan helppo! Aina oikeeta on todella helpottavaa neuloa, mutta se ei anna kyllä yhtään anteeksi, huh, en millään saa jäljestä tasaista. Mutta näiden kanssa opin uuden saumojen yhdistystaidon! Jee!

Tässä vielä yksi kuva kämmekkäistä:

468653.jpg

No mitäs tämä on??? Eikös olekin ihanaa! Ja mitkä värit siis! Ja saa neuloa edelleen isoilla puikoilla! En ole vielä varma mitä tästä tulee, kaksi kerää näitä on, eli pipo ja lapaset? Mulle!

468654.jpg

Ja sitten vielä sokerina pohjalla...Uskalsin tilata tällaista tosi räikeän punaista. Tästä tulee minulle itselleni keeppi Piikkarin kehittämällä ohjeella, joka on suorastaan nerokas!

468655.jpg

Ja nyt lapsille ruokaa ja sitten koko ilta on pyhitetty puikoille ja langoille!