Alkaa olla melkein valmista! Siskoille pitäisi vielä tehdä pipot, uskaltaiskohan kokeilla Bibon tekemistä? Piikkari teki minulle niin hienon Bibon, että rima on korkealla!

Sain pari iltaa sitten valmiiksi ekan pannulappuni, kuvassa ennen huovutusta:

468658.jpg

Tänä aamuna heitin pannulapun kuopuksen ulkohaalarin kanssa koneeseen, 40 asteeseen. Ja ulos tuli täydellisen kokoinen ja tuntuinen pannulappu. Iik! Huovuttaminen on ihqua! Pannulappu on tehty mustasta Fritidsgarnista kuutosen pyöröpuikoilla, 50 silmukalla. Pitää vielä tehdä sille harmaasta kaveri ja voin antaa ne veljelleni joululahjaksi. Veljelle odottaa muuten pipo myös tekemistä, puoliksi on jo tehty, mutta lanka loppui kesken ja odotan lankalähetystä kuumeisesti Amerikasta. Voi, kun se tulisi ennen joulua!

468659.jpg

Nämä villasukat tein jo alkusyksystä Amerikan langoista, tummat ovat isäpuolelleni ja vaaleat ovat äidilleni. Näitä oli ihanaa kutoa, oli jännää nähdä, miten kuviot ja raidat muodostuvat.

468660.jpg

Ja vielä esittelyssä Wonderwoolista valmistunut pipo äidilleni. Ihanat värit, taidan tehdä itselleni vielä samanlaisen, sopii hyvin yhteen talvitakeistani ;-) Pipo on tehty lempipuikoillani, nro 7:n bambuilla.

468664.jpg

Ja nyt takaisin neulomaan ja virkkaamaan, jouluun on enää seitsemän yötä! Hitsi, kun pitää käydä töissäkin >:-/