Hei kaikki! Kirjoitan nyt ekaa kertaa tänne, vaikka olen tehnyt ja tuunannut  koko syksyn, nyt vasta ekaa kertaa kerkeän/uskallan/kehtaan laittaa tänne jotain.

Olimme perheen kanssa syksyllä Ski Expossa, niinkuin joka vuosi on tapana. Siellä oli joka jannulla virkattu pannumyssy päässä, niitä vilisi kuin muurahaisia keossa. Oli siellä yksi ständikin, joka myi näitä. Mietin, että osaanhan minäkin, jos joku muukin osaa.

Laittauduin siitä sitten heti anopille virkkausoppiin. Anoppi on käsityöopettaja ja opetti minulle miten tehdään pipo, olin unohtanut koko virkkauksen kun viimeksi kouluajoilla olin sitä harjoitellut.

Siitä sitten Soukan Menitaan ostamaan lankoja, se sijaitsee juuri sopivasti meidän ruokakaupan vieressä ;-) Ostin sieltä Novitan Teddyä ja muutamaa muutakin. Virkkasin lapsille heidän haluamansa siniset pörröpipot. Itselleni virkkasin Teddystä vitivalkoisen pipon, joka on tällä hetkellä suosikkipiponi. Tässä esikoinen lähdössä ulkoilemaan.

468666.jpg

Sittemmin olen virkannut monet pipot jo. Näitä on kiva tehdä kun tulee valmista nopeasti. Taidan olla paksujen lankojen ystävä ;-) Kerran piti virkata kaksi pipoa yhdessä illassa, kun lapset halusivat seuraavaksi päiväksi uudet pipot päiväkotiin. Kuvassa kuopus lempipipossaan metsäretkelle eilen.

468676.jpg

Viime viikolla satuin törmäämään ihaniin lankoihin kaupungin Menitassa. Langan nimi on Wonderwool ja se on ihanan pehmoista! 51% villaa ja 49% akryylia. Ostin kahta eri väriä, toista äidin joululahjapipoon ja toista....hmmmm....itselle?

468679.jpg

Neuloin nro 7 puikoilla pipoa perjantai-iltana telkkaria katsoessani ja aamulla viimeistelin pipoa (miksi ihmeessä ne kavennukset aina näyttävät ihan kauheilta!!!??) kun Mies heräsi ja kysyi kenelle teen pipoa. Enhän voinut tehdä muuta kun hymyillä ja sanoa: "Sulle varmaan!" Mies ihastui pipoon ja miksikä ei, värit ovat aivan mahtavat!

468683.jpg

Ja nyt takaisin neulontaverstaaseen, minuun on nyt iskenyt pannulappuhulluus, pakko tehdä muutamat huovutetut tekeleet pukinkonttiin ja miksei itsellekin?